Vask & Stryg

Vask & Stryg - hverdagsrutiner som vask og strygning går hurtigere og mere ubesværet med det rigtige udstyr og tilbehør. Det finder du her hos Alstrøm. Et strygebræt er fast inventar i de flest hjem. Her i shoppen finder du strygebrætter i handy design, der ikke fylder meget i sammenklappet stand. Et strygebræt holder i mange år, og det kan derfor godt betale sig at investere lidt ekstra i et bræt af god kvalitet. Vi har naturligvis også løse strygebetræk og erstatningsfilt til strygebrætter samt et pænt udvalg af tørrestativer, klemmestativer og vaskekurve.


Tørrestativer - Strygebrætter - Strygebetræk - Vasketøjskurve

Tilbehør til vask og strygning finder du lige her. Tilbehøret hjælper dig med at spare tid, når tøjet skal vaskes og stryges.

Et vældig praktisk tilbehør er de smarte tørrebolde, som vil kunne spare dig for mange penge. Boldene lægges ganske enkelt sammen med vasketøjet i din tørretumbler. Ved at benytte tørreboldene kan du spare op til 30 minutters tørretid, idet boldene løfter og separerer tøjet. På den måde kan luften cirkulere mere effektivt, hvorved tøjet tørres hurtigere

Kompakte strygebrætter

Samtidig er boldene udstyret med små pigge, der effektivt masserer tøjets fibre og dermed gør det blødt. Faktisk betyder det, at du helt vil kunne undgå at skulle bruge skyllemiddel.

Hvis pladsen er trang, vil du sætte pris på Brabantias kompakte strygebræt. Her er tale om en fiks bordmodel uden stort stativ. Brættet kan nemt tages frem, når behovet er der. Det er lige til at lægge op på bordet, og strygningen kan begynde. Nemt at stuve af vejen.

Pladsbesparende tørrestativer

Leder du efter et pladsbesparende tørrestativ, har vi flere muligheder. Leifheit har udviklet Rollquick tørrestativet, der kan monteres mellem to vægge og har 5 praktiske tørreliner a 4.2 meter. Smart er også deres Lino Pop Up, der er et handy fold ud tørrestativ, der giver dig ikke mindre end 14 meter tørreplads på blot en kvadratmeter gulvplads. Foretrækker du et tørrestativ til ophængning, har vi også det på lager. Vælg vores paraplytørrestativ, der passer perfekt til den mindre husholdning.

Har du allerede et velfungerende strygebræt, har vi de passende strygebrætbetræk fra Brabantia. De solide strygebrætbetræk har en varmereflekterende overflade og et 2 mm skumlag.