Ovnfast glas

Ildfaste glasfade

server direkte fra ovn til bord med ildfaste glasskåle og glasfade fra Rosendahl. Fadene og skålene, der er et element i Grand Cru serien, er selvfølgelig i Rosendahls sædvanlige elegante design, der gør sig fremragende som en del af den samlede borddækning. De ovnfaste glasfade kan anvendes til mange formål - f.eks. bagning, lasagne, grøntsager og fisk. Her tilbereder du maden uden bagepapir og fedtstof. De ovnfaste glas fra Rosendahl er forsynet med slip-let overflade. En lettelse både ved servering og rengøring. Tjek de ovnfaste fadsæt i glas. De kan stables, og du kan servere både hovedret og tilbehør i fade, som matcher hinanden.


Ovnfast glas - ildfaste glasskåle & glasfade

Ovnfast glas - ildfaste glasskåle er genialt tilbehør i dit køkken. Et ovnfast glasfad kan opfylde en lang række forskellige behov, Glasfade, der kan sættes i ovnen, er naturligvis oplagt til, når ungerne skriger efter hjemmelavet lasagne, men glasfade og glasskåle kan også brugs til mange andre formål.

De ovnfaste glas er fine, når der skal bages, ligesom dampning af grøntsagsretter samt fremstilling af fiskeretter og f.eks. gratin foregår ubesværet i et ovnfast glasfad. Det ovnfaste fad er også perfekt, hvis den varme ret fra i går skal varmes op i mikrobølgeovnen.

Velegnet til den travle familie

I det hele taget er ovnfaste glasfade og glasskåle velegnede til den travle familie, hvor hverdagens tid skal disponeres skarpt for at få enderne til at hænge sammen. Du kan spare masser af tid, når du bruger glasfade og glasskåle i madlavningen.

Rester fra måltider kan opbevares direkte i skålene og fadene, og ovnfaste glas tåler samtidig også at komme i fryseren, så du ikke behøver "omlade" maden til plastbøtter for at fryse dem ned. Fade og glas i Rosendahls ovnfaste glasserie tåler også mikrobølgeovn og kan gå i opvaskemaskinen

Glasskålene fra Rosendahl er dekorative i sig selv, og de kan sagtens stå fremme på bordet for deres egen skønheds skyld. Men selvfølgelig også gerne fyldt med frugt. Eller måske endda blomster.

Grand Cru serien har opnået enorm popularitet og med god grund. Det elegante og moderne design matcher de fleste danske hjem, og din borddækning højnes, når du stiller ovnfaste glasfade fra Rosendahl frem ved serveringen.

Slip let belægning

Rengøringen af de ovnfaste glas volder ingen problemer. Overfladen på glasprodukterne har nemlig slip let belægning, og derfor er brug af bagepapir og fedtstof i forbindelse med madlavningen ikke længere nødvendig.

Når du bruger ovnfast glas, vil du opleve en klar lettelse både ved servering og rengøring. Tjek de ovnfaste fadsæt i glas her i webshoppen. Glasfade og glasskåle kan stables, og du kan servere både hovedret og tilbehør i fade, som matcher hinanden.

Ønsker du at gøre madlavningen så ukompliceret og praktisk som muligt? Rosendahl har et stort udvalg af praktiske og elegante ovnfaste fade.