Håndstøvsugere

Håndstøvsugere - en håndstøvsuger er ganske enkelt fantastisk til bilen, båden eller de hurtige småopgaver i hjemmet. Du vil opleve nem rengøring med håndstøvsugere med stor sugeeffekt. Støvsugerne fås også i Wet & Dry udgave. Håndstøvsugerne kører på udskiftelige batterier. Inkl. adapter, gummimundstykke og praktisk vægbeslag. Glæd dig til friheden med en ledningsfri støvsuger. Priserne på vores håndstøvsugere fra anerkendte brands som f.eks. Nilfisk er naturligvis helt i bund. Bestil din nye støvsuger allerede i dag.


Håndstøvsugere - perfekt til de mindre rengøringsopgaver

Håndstøvsugere - til de mindre rengøringsopgaver er der ingen grund til at mobilisere den store klassiske støvsuger. Her vi en handy håndstøvsuger snildt kunne klare jobbet, og det hele går langt nemmere med en håndholdt støvsuger, som du ikke skal bakse med på samme måde som en stor konventionel støvsuger.

En håndstøvsuger har en nem, praktisk størrelse, og den helt store fordel er den lave vægt. En håndstøvsuger vejer sjældent mere end godt et kilo, og derfor bliver du ikke træt i armene ved at bruge den. Du vil opleve, at din nye håndstøvsuger har en forbavsende god sugeevne, og den er specielt god til at kommeind i hjørner og sprækker, hvor et normalt støvsugermundstykke ikke slår til.
 

Vælger du en "Wet and Dry" håndstøvsuger, vil du kunne støvsuge både våde og tørre emner. Irriterende krummer på dugen eller på gulvtæppet fjernes lynhurtigt, og hvis du har spildt et glas vand på gulvet, klarer din håndstøvsuger også det problem.

Håndstøvsugere med vægbeslag

De fleste håndstøvsugere leveres med et praktisk vægbeslag, så du kan hænge støvsugeren op på væggen - f.eks. i bryggerset eller i rengøringsskabet. Gerne i nærheden af en stikkontakt, så du altid har en friskopladet  støvsuger. Så er håndstøvsugeren altid klar til brug.

En anden stor fordel ved håndstøvsugere er, at de er ledningsfri. Du kender sikkert problemet med en konventionel støvsuger, hvor man hele tiden skal holde styr på ledningen. Håndstøvsugeren kører på batteri, og det gør unægteligt støvsugningen meget lettere, mere effektiv og mere smidig.

Ydermere er håndstøvsugere nemme at tømme. Du kan få posefri håndstøvsugere, hvor skidtet blot samles op i en smart støvbeholder. Tømningen foregår direkte ned i skraldespanden.

Har du kæledyr, vil du lære at sætte stor pris på din nye håndstøvsuger. Denne type støvsuger er ideel til opsamling af dyrehår. Glæd dig til friheden med en ledningsfri støvsuger. Priserne på vores håndstøvsugere fra anerkendte brands som f.eks. Nilfisk er naturligvis helt i bund. Bestil din nye støvsuger allerede i dag.