Tørrestativer

Tørrestativer - selv om mange hjem i dag er udstyret med tørretumbler, kan det ofte være handy at hænge tøjet til tørre på et tørrestativ. Selvfølgelig går det hurtigere med at få tørret tøjet i en tumbler, men det er til gengæld gratis at benytte et tørrestativ. Tørrestativer fås i forskellige design. Du kan få dit tørrestativ til ophænging i loftet. Det ser smart, da stativet dermed ikke optager gulvplads og i øvrigt kan tages ned, når du ikke bruger det. Du kan også vælge tørrestativet med vægophæng. Under alle omstændigheder tager tørrestativet ikke megen plads op og er derfor en ideel løsning i den mindre lejlighed eller i studenterhyblen.


Tørrestativer - den perfekte, miljørigtige løsning, hvor pladsen er trang

Tørrestativer - hvis du bor i en mindre lejlighed og/eller pladsen er trang, er et tørrestativ perfekt, når tøjet skal tørres. Du får en nem og praktis tørremulighed for et beskedent beløb.

Ved at bruge et tørrestativ i stedet for en tørretumbler er der rigtigt mange penge at spare. Og samtidig er det en miljømæssig langt bedre måde at tørre tøjet på.

Tørrestativer fås i forskellige design. En mulighed er at vælge et stativ, der kan hænges op i loftet. Det er en ganske smart løsning, da et loftophængt tørrestativ ikke optager gulvplads. Igen en stor fordel, hvis boligarealet er begrænset. Det loftophængte tørrestativ behøver naturligvis ikke at hænge i loftet permanent, men kan nemt tages ned, når det ikke er i brug. Tjek det smarte paraply-tørrestativ, der er fremstillet i hvid plast og har fastmonterede klemmer til hurtig ophængning af tøjet.

Leifheit Tørrestativ Rollquick - stationær vægophængning

En anden mulighed er at vælge Leifheit Tørrestativ Rollquick, der er et stativ til stationær ophængning på væggen. Det innovative tørrestativ har hele 21 meter tørreplads og fylder samtidig stort set ingenting. Her kan du virkelig få tørret en masse tøj, uden at det fylder ret meget. Og samtidig slipper du for at skulle finde tørrestativet frem fra køkkenskabet eller pultekammeret, hver gang du skal bruge det

Stativet har automatisk oprulning af snorene og er fremstillet i høj kvalitet. Leifheit er da heller ikke bange for at give hele 3 års garanti på dette tørrestativ, der kan benyttes både indendørs og udendørs. Stativet kan også hænges op i badeværelset, i brusenichen eller måske under overdækningen på terrassen.

De væghængte tørrestativer fra Leifheit er fremstilet i plast og alu. Det sikrer stativet effektivt mod rust og korrosion. Stativerne kan således anvendes i årevis, også i områder, hvor andre materialer vil bukke under for luftens saltindhold - f.eks. i kystområder.