Rejsestrygejern

Rejsestrygejern - i mange situationer vil du være rigtig glad for at have et rejsestrygejern ved hånden. Selvfølgelig på ferierejsen, hvor du måske har brug for at stryge et par krøllede bukser eller en kjole til brug for en pludselig opstået en festlig anledning. Men også forretningsmanden m/k kan have stor gavn af et rejsestrygejern til strygning af skjorter forud for vigtige møder. OBH har designet et smart, kompakt rejsestrygejern, som oven i købet har dampfunktion. Og så er rejsedampjernet omstilbart, så du kan skifte mellem 110 og 220 V - alt efter forholdene i det land, du nu opholder dig i. Find dit nye rejsestrygejern her hos Alstrøm.


Rejsestrygejern - altid nystrøgne skjorter på farten

Selv om du sikkert har gjort dig store anstrengelser for at pakke din kuffert omhyggeligt og sørge for at folde tøjet pænt sammen, har du sikkert oplevet, at tøjet, når du når frem til din destination, alligevel er blevet krøllet - måske på grund af en hårdhændet behandling i bagagehåndteringen i lufthavnen.

Så har du brug for et pålideligt rejsestrygejern.

På farten vil du ofte få brug for et strygejern. Det gælder f.eks. hvis du på forretningsrejsen har brug for nystrøgne og præsentable skjorter. Eller på ferien, hvis der er arrangeret gallaaften, eller du ønsker at besøge en lidt finere restaurant og gerne vil være pæn i tøjet.

Lav vægt og begrænset størrelse

Et rejsestrygejern er en handy løsning på udfordringen. Rejstestrygejernet fylder ikke meget i kufferten og vejer næsten intet - typisk mellem 0.5 og 2 kg. Bortset fra vægt og størrelse adskiller et rejsestrygejern sig ikke meget fra et almindeligt strygejern. Det består af en varmeplade med håndtag, og ved hjælp af varme, tryk og evt. damp fjerner strygejernet krøller og folder i tøjet.

Rejsestrygejernene har forskellige indstillingsmuligheder samt en termostat, der holder varmen stabil og forhindrer skader på tøjet på grund af for høje temperaturer.

Bedst at stole på dit eget rejsestrygejern

Ganske vist stiller visse hoteller strygejern til rådighed. Men det er ikke noget, du bør løbe an på, og hvis hotellet yder denne service, sker det gerne mod et anseligt gebyr. Desuden kan du ikke være sikker på kvaliteten af hotellets strygejern, og du kan risikere, at strygejernet i sidste ende beskadiger dit tøj. Så er det bedre at bringe sit eget rejsestrygejern med hjemmefra. Det kan du stole på.


Husk, når du vælger rejsestrygejern, at det skal være nemt at transportere i enten kuffert, taske eller rygsæk. Gå efter at finde et rejsestrygejern, der er så kompakt som muligt. Måske skulle du gå efter en model med foldehåndtag, som gør strygejernet endnu mindre