Tekander

Tekander - en dejlig varm kop te - som start eller afbræk på en travl dag. Eller som omdrejningspunkt i gode venners lag. A nice cop of tea går man aldrig fejl af. Serveringen er med til at fuldende oplevelsen. En tekande i gennemtænkt design som midtpunkt for din stund med din velsmagende te. Du finder tekanden her hos Alstrøm. Tillad os at gøre opmærksom på den charmerende kugletekande fra Bodum. En klassisk tekande i det velkendte kurvede design. Kanden er fremstillet i glas og forsynet med filter og låg. Se hele sortimentet af kaffeudstyr her.


Tekander - Tebryggere - altid en god kop te

Tekander - selvfølgelig kan du her i shoppen finde en skøn tekande. Det vender vi lige tilbage til. For måske ønsker du at tage tebrygningen til et nyt niveau med en spændende tebrygger. Med en tebrygger kan du eliminere det kendte besvær med filtre, bryggetid osv.

Med en tebrygger er du garanteret en god kop te, hver eneste gang du får lyst til den herlige varme drik. Du kender sikkert til, at te kan ende med at blive for bitter, fordi den trækker for længe.

Eva Solo Tebrygger

Eva Solo Tebryggeren leverer tebrygning på den geniale måde. Du fylder tebladene direkte i bryggerens glaskande, og husk, at teblade uden garvesyre kan trække i ubegrænset tid. Du behøver blot at hælde kogende vand på og sætte filtret i. Bladene forbliver således i tekanden, når du hælder.

Hvis du kun ønsker at lade teen trække i begrænset tid, skal tebladene i stedet placeres i selve filtret. Efter endt trækketid trykkes stemplet i bund. Teen er klar til servering.

Tebryggeren er fosynet med en neoprendragt. Den holder din te lun. Kanden er 100 % drypfri, så du undgår grimme pletter og skjolde på bord og dug.

Bodum Tekande i Columbia design

Bodum leverer unikt design for deres køkkenudstyr og husholdningsartikler og er selvfølgelig også leveringdygtig i elegante tekander. Se blot den udsøgte tekande i det velkendte Columbia-design. Bodum design i topklasse. Kanden fås i mat stål eller rustfrit stål, og denne konstruktion giver en ekstra god varmeisolering.

Kanden har et indvendigt stempel i silikoneog mesh, der giver en perfekt filtrering af teen foruden at mængden af sediment reduceres. Tekanden kan holde teen varm i op til to timer.

Fra Bodum kommer også Assam Tekanden, der er en klassisk tekande i et kurvet design. Den afrundede form lader teens fine nuancer træde frem på bedste vis.

Service fra Rosendahl er altid kendtegnet ved udsøgt elegance. Det gælder også Rosendahls stilrene tekande, der er skabt af designeren Erik Bagger, hvis moderne linjer gør borddækningen perfekt. Tekanden i porcelæn udmærker sig med det flotte svaj i hank og hældetud, og så har den naturligvis Rosendahls fire karakteristiske riller.