Køkkensakse

Sakse - en saks i god kvalitet er altid rar at have i nærheden. Masser af hverdagsopgaver klares faktisk ved hjælp af en saks - ikke bare almindelige klippeopgaver. Vi har et stort udvalg af robuste sakse fra de bedste fabrikater som Scanpan, GastroMax og naturligvis ikke mindst Fiskars, der om nogen bør nævnes i forbindelse med omtale af kvalitetssakse. Her finder du den perfekte frisørsaks, køkkensaks, sysaks eller måske simpelthen bare den all round universalsaks til at have til at ligge parat i skuffen. Fjerkræsakse finder du naturligvis også her i webshoppen. Saksene er fremstillet med ergonomisk korrekte greb, der er formet under strenge hensyn til håndens bevægelsesmønster. Klingerne er i specialhærdet rustfrit stål, og saksene tåler maskinopvask.


Sakse - Hobbysakse - Køkkensakse - Fjerkræssakse - Sysakse - Universalsakse - Æggesakse

Sakse - en saks er som udgangspunkt et simpelt redskab, bestående af to knive, der fra to retninger mødes med det formål at adskille og dele ting i mindre stykker. En saks er ikke en ny opfindelse. Allerede for over 2000 år siden fandtes der sakse, og det er der ikke blevet ændret på siden.

En række producenter opfylder behovet for den praktiske udfordring med et bredt udvalg af sakse, der er specialdesignet til at tjene forskellige formål Et sted, hvor der ofte er brug for en saks, er i køkkenet. Kød kan således nemt klippes i stykker med en saks. 

Køkkensakse til fjerkræ og emballage

F.eks. finder du her i kategorien en række gode fjerkræssakse, men også urter kan med fordel klippes med en saks. Endvidere går åbning af en række forskellige genstridige emballager langt nemmere med en fornuftig husholdningssaks.

Alle hjem har brug for en universalsaks. der typisk er en større saks, som også egner sig til klipning af større emne, f.eks. papir og stof. Har du en universalsaks i hjemmet, kan den bruges til både hobby- og hverdagsbrug - med andre ord et must-have for enhver husstand.

Sysakse & Børnesakse


En sysaks tjener det formål at kunne klippe i både stof, papir og garn. Du kan også klippe sømkanter eller stofstykker til patchwork. Se efter en sysaks med et komfortabelt og ergonomisk.

Vi har selvfølgelig også sakse til børn. Dit barn fortjener en god saks, og vores børenesakse har naturligvis afrundet spids for børnenes sikkerhed. Børnesaksene kan bl.a. benyttes i børnehaver og i de yngste klasser i folkeskolen, men selvfølgelig også i det private hjem

Fiskars sakse - suveræn skæreevne og enestående holdbarhed

Når talen falder på kvalitetssakse kommer vi ikke uden om Fiskars, der revolutionerede verdens syn på sakse i 1967 ved at præsentere lettere og enklere sakse end de tunge, støbte sakse, som hidtil havde domineret markedet. Også saksenes skæreevne blev forbedret betydeligt i forhold til tidligere tiders sakse..

I dag anerkendes saksene fra Fiskars for den suveræne skæreevne og en enestående holdbarhed. Fiskars har en saks til enhver opgave.