Lygter

Lygter - lys over land. Alstrøm er stærk inden for lamper. Anskaf en kraftig håndlygte - f.eks. den lille smarte LED Camelion lygte, fremstillet i flyblokaluminium. Her er anvendt den nyeste LED-teknologi, og det kan ses på lysstyrken. Lygten yder et imponerende og meget kraftigt LED-lys. Værdsæt kvaliteten af vores cykellygtesæt. Det handler om din sikkerhed, så derfor har vi valgt de bedste cykellygter på markedet til præsentation her i shoppen. Tjek også de nye LED bloklys, der kører på batteri. Ligner et rigtigt levende lys - flammen bevæger sig. Lygter til absolut lave onlinepriser hos Alstrøm.


Lygter - Lommelygter - Lamper

Lygter - en god lygte skal være pålidelig og kraftig. Ellers giver det ingen mening. Vi har samlet et bredt udvalg af lygter, der lever op til vores krav om god kvalitet og fornuftig pris.

Cykellygter har alle brug for i cyklernes land. Tre ting er væsentlige, når du skal udvælge din nye cykellygte. Det er vigtigt, at du bliver set, lygten skal være nem at montere og betjene, og lygten skal give et lys, så du selv er i stand til at se fremad.

Lysstyrken på din cykellygte er således ganske vigtig. men funktionaliteten og bekvemmeligheden er nok så vigtig. Derfor bør du gå efter en fastmonteret cykellygte - gerne en magnetlygte, som er nem at montere - og svære at stjæle .... Er du ikke til fastmonterede cykellygter, så vælg en lygte med et nemt monteringssystem.

Cykellygter - fuld synlighed i trafikken

Ønsker du et cykellygtesæt af god kvalitet til en lav pris, og ønsker du fuld synlighed i trafikken? Så vælg Duracell cykellygter, der nemt fastgøres til både styr og sadel. Cykellygterne give r maksimal sikkerhed på de mørke vinteraftener.

Smart er også det opladelige cykellygtesæt fra Conzept, der kan oplades igen og igen via USB-stik. Sættet tænder ved bevægelse og kan indstilles til henholdsvis at give blinkende og konstant lys.

Almindelige lommelygter finder du også her. F.eks. Duracell Voyager, der er den perfekte lygte til udendørs aktivitet om aftenen og natten. Lygten har en handy form og en lav vægt samt en gummibelagt krop, som gør, at den ligger godt i hånden. Den kraftige lommelampe kan lyse op til 40 meter og har en drifttid på op til 21 timer.

Hænderne fri med praktisk pandelampe

En pandelampe kan være praktisk i mange sammenhænge. Fordelen ved en pandelampe er naturligvis, at du har hænderne fri, og lygten er derfor helt rigtig til arbejdsbrug eller til når du dyrker sport.  Pandelampen er også fantastisk som ekstra lygte, når du cykler i mørke.

Den nyeste teknologi med anvendelse af flybolkaluminium og LED er anvendt i designet af Luksuslygten fra Camelion. Lygten udsender et meget kraftigt LED-lys og drives af 3 AAA batterier, der medfølger.