Saftpressere

Saftpressere har gjort deres ustoppelige indtog i de danske køkkener. Og ganske forståeligt, for en god og solid saftpresser er en oplagt genvej til at få hele familien til at gå med på sundhedsbølgen. Start dagen med et glas friskpresset juice. An apple a day .... eller seks om dagen ... frugt skal der til og også grønt.  Det er oplagt at presse sine egne velsmagende juicer, og vi har de helt rigtige saftcentrifuger fra OBH og Philips, som får det bedste og de sidste dråber saft ud af din frugt og dine grøntsager. Juice er sundt og smager godt - og både grøntsagsjuicer og frugtjuicer er nemme at lave. Råvarerne udnyttes maksimalt i en saftpresser. Bestil din nye juicepresser i dag


Saftpressere - optimal udnyttelse af frugt og grønt

Juicepressere - Saftpressere - Slow juicere - når vi taler om saftpressere og juicepressere, skelner vi mellem to forskellige metoder til at presse saften ud af frugter og grøntsager. Den traditionelle metode udnyttes i de såkaldte centrifuge-saftpressere, der er karakteriseret ved, at de bruger almindelig centrifugalkraft til at slyge saften ud.

I modsætning hertil har vi slow juicere, der ved en langsommere proces kværner de emner, man ønsker at trække saften ud af.

Når du vælger en kraftig centrifugepresser, vil den også være i stand til at presse selv hårde ingredienser. De fleste modeller er udstyret med et påfyldningsrør, så du ikke først behøver at udskære frugt og grønt i mindre størrelser. 

Centrifugepressere fra OBH

Et godt eksempel på en gedigen centrifugepresser er OBH Prestige Saftcentrifuge, som har et stort påfyldningsrør og er udstyret med to hastighedsindstillinger til henholdsvis bløde og hårde frugter. Saftcentrifugen har en særdeles kraftig motor på hele 800 W, der presser nemt frugt og grøntsager til en lækker, jævn juice. En låseanordning garanterer i øvrigt sikkert brug, og der medfølger en juicekande, der rummer 1.2 l.

Alle delene på OBH Prestige Saftpresser er aftagelige, og de tåler opvaskemasine - bortset fra rivejernet. Med saftpresseren følger i øvrigt en rengøringsbørste, der manuelt kan nå de steder, hvor en svamp eller karklud ikke kan nå ind.

Slovjuicere fastholder alle vigtige næringsstoffer

En slowjucer fastholder alle vigtige næringsstoffer og vitaminer i frugt og grønt. I modsætning til centrifugepressere kværner maskinen frugt og grønt i stedet for at presse dem. En slow juicer bruger ikke kniv og centrifuge, men derimod en slags keramisk "bor", der kværner råvarerne. Det betyder, at juicen ikke bliver iltet så meget, og i øvrigt skiller en juice fremstillet i en slow juicer også mindre end juice fremstillet i en almindelig juicepresser.

Restproduktet fra processen i en slow juicer er i øvrigt mere tør end ellers. Det har således flere anvendelsesmuligheder. Du kan eksempelvis anvende pulp fra rødbeder, gulerødder og seleri som fyld i retter som frikadeller, lasagne eller lignende, ligesom frugtpulp med fordel kan anvendes i bagværk.

Philips Slowjuicer - lækker juice af både hårde og bløde frugter

I den avancerede afdeling for slow juicere finder du bl.a. Philips Slowjuicer, der er perfekt til at lave lækre sunde juicer af både hårde og bløde frugter. Den solide slowjuicer fra Philips presser de forskellige ingredienser under højt tryk. I processen frigøres vigtige vitaminer, fibre, antioxidanter og enxymer. Juiceren har et ekstra stort tilførselsrør, hvilket gør at du kan presse større stykker frugt og grøntsager.

Maskinen har et eksklusivt design, der betyder, at den er dekorativ at have stående fremme på køkkenbordet, også når du ikke benytter den. Rengøring går som en leg. Alle juicerens dele kan skylles under rindende vand.