Vægure

Vægure - med et flot og synligt vægur har du altid styr på tiden. Det er praktisk, både i hjemmet, på kontoret og i butikken at vide, hvad klokken har slået. Vi har et stort udvalg af dekorative og funktionelle vægure i moderne design, der vil tage sig godt ud i alle indretningsmæssige sammenhænge. Bemærk de radiostyrede vægure, der selv stiller den rigtige tid, så du kan være sikker på, at du kender det korrekte tidspunkt til hver en tid.


Vægure - flotte, funktionelle og dekorative

Vægure - vi har et omhyggeligt håndplukket sortiment af flotte, funktionelle og ikke mindst dekorative vægure, som ud over at udfylde den praktiske funktion at fortælle dig den nøjagtige tid også indgår som et naturligt element i din boligindretning.

I en travl hverdag er det for det meste yderst praktisk at vide, hvad klokken er, og selv om næsten alle naturligvis har en mobiltelefon med indbygget ur, er det alligevel noget nemmere blot at kaste et blik på væggen for at orientere sig om det konkrete tidspunkt.

Radiostyrede vægure - præcision ned til splitsekundet

Du behøver ikke bekymre dig om at skulle stille uret. De radiostyrede vægure går på samme måde som et almindeligt quarzur, men sørger selv for at stille den rigtige tid helt ned til et splitsekund. Det sker på den måde, at væguret modtager via quarz-teknologien et nøjagtigt signal fra Mainflingen, der ligger 25 km sydøst for Frankfurt i Tyskland.

Et radiostyret vægur har en elektronik, der sender pulser til en motor, som trækker viserne rundt.  Hvis uret har sekundviser kommer der en impuls hvert sekund, vis uret er uden sekundviser kommer der en impuls hver gang viserne bevæger sig, det kan du se hvis du kigger koncentreret på viserne, de bevæger sig i små spring. 

Tydelig visning af tiden med sorte tal på hvid baggrund

Vælger du et radiostyret vægur, behøver du i øvrigt heller ikke tænke på omstilling fra sommer- til vintertid. Også den funktion klarer væguret helt af sig selv.

Vægurene viser tiden med tydelige sorte tal på hvid  baggrund. Det giver en god, klassisk kontrast. Urene er harmoniske at se på og vil pynte både i hjemmet, i venteværelset og på kontoret. Også på arbejdspladser som f.eks. butikker og lagerlokaler er et vægur et stort plus. Det er altid rart at vide, at der ikke er så længe til næste pause ...