Strygebrætter

Strygebrætter - store og små strygebrætter til strygning i hjemmet. Gør strygningen til en leg med det rigtige udstyr til strygning. Et strygebræt er fast inventar i det fleste hjem. Et strygebræt har en lang levetid - derfor er der god fornuft i med det samme at investere i et kvalitetsbræt. Leifheit har de bedste strygebrætter på markedet - med afstillingsplads til strygejern. Strygebrætterne er nemme at klappe sammen og fylder stort set intet, når de ikke er i brug. Alstrøm tilbyder også ærmebrætter.


Strygebrætter

Strygning er en del af de hjemlige rutiner. Hvis du har et godt, funktionelt strygebræt ved hånden, går strygningen bare betydeligt nemmere. Det gælder, uanset om du skal stryge skjorter, bukser, viskestykker eller sengetøj.


Strygebrætter findes i flere forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Hos Pricestar tilbyder vi bl.a. kvalitetsstrygebrætter fra Brabantia, der er kendt for at lægge stor vægt på kvalitet. Strygebrætterne fås i flere størrelser og kan indstilles i forskellige højder. De har afsætningsplads til dit dampstrygejern.

Hvis du vil gøre strygningen som bekvem som muligt, er det en god idee at vælge et justerbart strygebræt, som kan justeres til din ideelle arbejdshøjde. Du kan derved finde den rette position og undgå rygsmerter.

Vælg et strygebræt, der hurtigt kan klappes sammen og sættes væk, hvis du gerne vil spare plads i hjemmet

Strygebrætter fra Leifheit og Brabantia

Selvfølgelig har udseendet af strygebrættet en vis betydning, men vigtigst er, at det er nemt at bruge. Det skal være holdbart og give dig muligheden for at udføre en perfekt strygning. Hvis du først har prøvet et strygebræt fra Leifheit eller Brabantia, vil du aldrig siden overveje andre mærker. Tjek vores store udvalg af strygebrætter og ærmebrætter.

Strygebrætterne er fremstillet i et materiale, der leder dampen fra strygejernet væk og samtidig forhindrer fugtdannelser.

gsplads til strygejern. Strygebrætterne er nemme at klappe sammen og fylder stort set intet, når de ikke er i brug. Alstrøm tilbyder også ærmebrætter.