Brabantia

Brabantia - et globalt brand for interiørprodukter med fokus på opbevaring samt køkken- og toiletartikler. Brabantia producerer tidløse produkter for køkken og hjem - affaldsspande, køkkenvarer, pander, brødkasser, bokse til opbevaring af vasketøj. Og så fremstiller Brabantia i øvrigt nogle drønsmarte postkasser. Brabantia lægger vægt på, at det skal være en fornøjelse at anvende deres produkter, og i designet er der tænkt på den indflydelse produkterne har på omgivelser og mennesker - bæredygtighed er et vigtigt mantra i virksomheden. Brabantia er et familiejet firma med vægt på famileværdier. Tjek bl.a. de kompakte, men stadig rummelige brødkasser i stål.


Brabantia - affaldsspande - køkkenvarer - pander - brødkasser

Brabantia - et hollandsk firma, der har specialiseret sig i metalpladeproduktion. Firmaet producerer en række emner til køkken og hjemmet, herunder affaldsspande, køkkenvarer, pander, brødkasser, vasketøjskurve og postkasser m.v.
 

Firmaet blev grundlagt i 1919 i Aalst i Holland. Navnet var Elderen & Co. Firmanavnet Brabantia er afledt af navnet på provinsen Aalst, North Brabant. Administrerende direktør for koncernen har siden 31. januar 2012 været Tijn van Elderen.

Brabantia - 500 forskellige husholdningsprodukter

i dag tilbyder Brabantia omkring 500 forskellige husholdningsprodukter i fem kernekategorier: affaldshåndtering, fødevareopbevaring, fødevarebearbejdning, vasketøjshåndtering og anden hardware, som indkluderer postkassser og badeværelsestilbehør.

Siden firmaets start har det gennemgået stor vækst, og i dag omfatter virksomheden fire produktionsenheder, der tilsammen beskæftiger omkring 1000 ansatte i 85 lande. Omsætningen ligger omkring 700 millioner kroner.

 

Brabantias foretrukne produktionsmateriale er fortsat rustfrit stål, men i tidens løb er tilføjet en række andre materialer, bl.a. højkvalitetsplast, og produktionspaletten er stadig husholdningsprodukter, fremstillet på egne fabrikker i Holland, Belgien, Letland og Kina, ligesom Brabantia har en monteringsfabrik i Nailsea i England.


Brabantia har egne datterselskaber på alle væsentlige markeder i Europa, herunder England, Belgien Frankrig, Tyskland. Schweiz, Spanien, Italien og selvfølgelig Danmark. Herudover har koncernen en afdeling i USA, og endelig har man eksportkontorer, der dækker andre verdensmarkeder.

Brabantia - Danmarks største udvalg

Hos Alstrom.dk sælger vi med stolthed Brabantia. Vi har Danmarks største udvalg af Brabantia-produkter. Uanset om du mangler en papirkurv, affaldsspand, tørrestativ eller den helt specielle affaldsspose så har vi det. Leder du efter et produkt, som vi ikke umiddelbart har i sortimentet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig.