Tørstrygejern

Tørstrygejern - denne type strygejern er klassisk og gør ikke brug af damp. Et tørstrygejern har en spids næse og som regel også en sprayfunktion, som du imidlertid selv skal aktivere manuelt. Formen med den spidse næse og det tynde strygestål betyder, at du kan komme helt ud i alle hjørner under strygningen,  - f.eks også tæt ind omkring knapper osv. Resultatet bliver flot og nystrøget tøj hver gang. Tørstrygejernene fra Alstrøm har en perfekt, handy størrelse. Tjek f.eks. Philips Termostatstrygejern, der er forsynet med Philips DynaGlide strygeplade med en belægning, der sørger for glatte tekstiler.


Tørstrygejern - klassisk strygning uden damp

Selv om flere og flere sværger til dampstrygejern, har de klassiske tørstrygejern bestemt ikke mistet deres berettigelse. Termostatstrygejern uden damp er fortsat populære hos mange forbrugere, og derfor har du da også her i webshoppen valgmuligheden mellem dampstrygejern og tørstrygejern

Hvilken strygemetode man foretrækker, er selvfølgelig smag og behag. Grundlæggende gælder det i alle tilfælde om, at du ønsker at kunne gå på arbejde eller i skole uden at skulle vise dig frem i krøllet tøj. Heldigvis er det en smal sagt at stryge tøj med et tørstrygejern, og vi skulle hilse og sige, at strygejernet nemt og elegant kan betjenes af både mænd og kvinder.

Tørstrygejern fra Philips

Et godt bud på et funktionelt tørstrygejern er Affinia GC160  fra Philips, der er et smart tørstrygejern i en perfekt, handy størrelse. Tørstrygejernet er forsynet med Philips DynaGlide enkeltplade.

Strygestålet har den helt rette belægning, der aktivt sørger for at glatte tøjet til din tilfredshed. Termostatstrygejernets strygestål er tyndt, hvilket betyder at du nemmere kan komme tæt ind omkring knapper osv.

Philips Termostatstrygejern er forsynet med 1.8 meter ledning og har en effekt på 1200 W.

Elektriske fnugfjernere

Her i kategorien præsenterer vi også vores udvalg af elektriske fnugfjernere. Måske har du hidtil smidt tøj ud, fordi det var fnulret? Det behøver du ikke længere. Fnugfjerneren fjerner al fastsiddende fnuller fra f.eks. bluser, tørklæder og striktrøjer. Forsynet med aftagelig opsamler.

Fnugfjerere er batteridrevede og antistatiske. Når du bruger fnugfjerner, vil dit tøj altid skinne. Du kommer selv de mest hårdføre og irriterende hår og støvpartikler til livs, som det kan være svært at fjerne manuelt.