Kedler

Kedler til opvarmning af vand - en klassiker i ethvert køkken. Som udgangspunkt ikke det mest ophidsende køkkenudstyr - men så alligevel. Vælg din nye kedel med omhu - se den flotte kedel fra Funktion i ægte retrodesign, der tilbyder virkelig god kvalitet for pengene. Det autentiske design medvirker til en hyggelig stemning i køkkenet, når du ønsker at slappe af med en kop te eller en kop varm bouillon på en kold dag. Funktion kedlerne der rummer 2 liter vand, er fremstillet i rustfrit stål og kan benyttes til alle typer komfurer - keramiske komfurer, gaskomfurer, induktionskomfurer og elektriske komfurer. Vandkedlen er selvfølgelig forsynet med den obligatoriske fløjte og leveres i en flot gaveæske


Kedler - Fløjtekedler - Klassiske Komfurkedler

Kedler - den gode gamle fløjtekedel. Det bliver ikke mere enkelt at koge vand end at benytte en helt klassisk kedel.

Vores kedler kommer fra anerkendte producenter, der har dyrket det autentiske design med en tud forsynet med en fløjte, der giver et gennemtrængede fløjtesignal, når vandet koger.

Selv om vi er ovre i den klassiske afdeling, er det alligevel lykkedes leverandørerne at tilføre kedlerne et futuristisk præg, og de flotte kedler tåler bestemt at stå fremme i dit moderne køkken.

Kedlerne kan benyttes til alle typer komfurer - både gaskomfurer, induktionskomfurer og elektriske komfurer.

Kedler fra Funktion - fortrinlige kedler til overkommelige priser

Funktion kedler går du aldrig forkert af. Firmaet leverer fortrinlige kedler til overkommelige priser.

inden for køkkentilbehør er marble look blevet det helt store hit, og selvfølglig kan du også få en kedel i denne stil. En mable kedel falder naturligt ind i det moderne køkken.

Kedlen er i øvrigt en glimrende gaveide. Også mable kedlen kan anvendes på såvel gas- induktions- og elektriske komfurer.

Tag kedlen med dig på camping. Hvis du i vildmarken kun har adgang til gas og ikke er i nærheden af en stikkontakt til en elkedel. vil en traditionel kedel være det helt rigtige valg.