Ovnfaste sæt

Ovnfaste sæt - Ildfaste skåle og fade - helt uundværlige i dit køkken til en række spændende og måske endda eksotiske retter. Alstrøm præsenterer et væld af fade, tærtefade, ovnfaste fadsæt og skåle, lasagnefade, stegesøer og ramekinsæt. Selvfølgelig har vi de eksklusive "state of the art" ildfaste, støbte fade fra franske Le Creuset - perfekt køkkenudstyr af højeste kvalitet. Stort udvalg af tærtefade / tærteforme. Plan om servering af tærter, crème brûlée, smeltet chokoladekage, Moi Moi, osteretter, is, soufflé eller tilbehør til hovedretter? Alstrøm har naturligvis Aida Ramekin til formålet. Bestil ildfast køkkenudstyr.


Ovnfaste sæt - til hverdag og fest

Ovnfaste sæt - et ovnfast fad er et fantastisk køkkentilbehør. Til en hurtig gang aftensmad på en hverdagsaften er det nemt at bakse noget sammen i et ildfast fad, og samtidig kan det ovnfaste fad bruges, hvis du skal lave spændende retter til middagsgæsterne lørdag aften.

Vi har et stort udvalg af ovnfaste sæt. De ovnfaste fade kan selvfølgelig gå i ovnen, men også bruges som flotte og dekorative serveringsfade.

Når du bestiller dit nye ovnfaste sæt her i webshoppen, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samlet de bedste ovnfaste fade fra kendte producenter som bl.a. Eva Trio, Pyrex, Rosendahl og Aida. Fadene fås i mange forskellige størrelser.

Ildfaste fade - lasagne, tærter og stege

De ovnfaste sæt er funktionelle og repræsenterer samtidig det bedste inden for moderne design

Et ovnfast sæt inspirerer til servering af en lang række retter. Det er oplagt at lave lasagne, tærter eller ovnstegte stege i et ovnfast fad, men fadene kan bestemt også bruges til at bage kager i. Desuden er de dekorative fade oplagte som serveringsfade, hvor du bl.a. kan anrette flotte salater.

Pyrex ovnfaste fade - verdens bedste

Udvalget af ovnfaste sæt omfatter naturligvis også ramekiner, som er det helt rigtige udstyr, hvis du påtænker at tilberede crème brûlée, smeltet chokoladekage, Moi Moi, osteretter, is, soufflé eller måske anrette tilbehør til hovedretter.

Ovnfaste sæt fås både i glas og porcelæn. Pyrex er verdenskendt for deres ovnfaste fade og svigter da heller ikke her. Tjek deres fadsæt med to fade i klart glas. Pyrex´´kvalitet af ovnfast glas er aldrig blevet overgået af andre producenter af ovnfaste glasfade.

Et Pyrex glasfad tåler temperaturer op til 300 grader og kan desuden gå i både mikroovnen og i fryseren ned til minus 40 grader.

Bestil ildfast køkkenudstyr allerede i dag.