Bradepander

Bradepander er en helt uundværlig rekvisit i dit køkken. Bradepanden trækkes frem, når du skal bage brød, når juleanden eller flæskestegen skal grilles, og når din fiskeret skal dampes. En bradepande giver utallige muligheder for spændende madlavning, og hvis du supplerer din pande med en tilhørende rist, udvides potentialet yderligere. Bradepander kan i øvrigt også anvendes på selve komfuret - eksempelvis til at brune dit kød, inden du afslutter stegningen i komfurets ovn. Med den rigtige bradepande fra Conzept, Eva eller SCANPAN er du garanteret et perfekt resultat - hver gang. Vælg din nye pande med SLIP-LET© belægning for endnu nemmere rengøring.


Bradepander - til bagning og ovnstegning

Bradepander - i et velassorteret køkken bør der være mindst én bradepande. En bradepande er det helt oplagte tilbehør, når der skal bages brød eller steges ænder eller rullestege. Også fiskeretter kan med fordel steges eller dampes i en bradepande.

Vi har et stort udvalg af gode bradepander fra kendte kvalitetsbrands som f.eks. GastroMax og Scanpan i forskellige størrelser, så du finder helt sikkert også en bradepande, der opfylder dine behov.

Masser af nye tilberedningsmuligheder

Muligheden for spændende madlavning øges betydeligt med en bradepande i køkkenarsenalet. Hvis du oven i købet tilkøber en rist til bradepanden, vil du få endnu flere tilberedningsmuligheder. Risten sørger for, at vand og fedt kan løbe fra kødet. En stor fordel, hvis du ønsker flæskesteg med sprødstegt svær.

Bradepanderne kan selvfølgelig anvendes i ovnen, men er også velegnede til at bruge som pande på komfuret, hvis du skal have brunet kødet af, inden det skal en tur i ovnen for den egentlige stegning.

Bag muffins i en bradepande

Scanpan er kendt for sin høje kvalitet, og de tåler både brug af metalredskaber og oventemperaturer op til 360 grader C. Scanpan yder 5 års garanti på alle deres bradepander.

Muffins er blevet meget populære herhjemme, og du kan naturligvis også få en bradepande med udstansninger til bagning af dine helt egne muffins. Muffinformen har plads til 12 kager ad gangen og er belagt med non-stick belægning. Et praktisk låg medfølger, så du kan transportere de nybagte muffins i selve formen.

Rens bradepanden med cola og bagepulver!

Som nævnt har bradepanderne non-stick belægning. men hvis du har problemer med at få din bradepande ren, er der en overraskende anderledes måde at få indebrændt snavs, fedt og sukkerrester fjernet.

Alt du skal bruge er cola, bagepulver og lidt arbejde.

Hæld cola i bradepanden og tilsæt 1 spsk bagepulver. Lad blandingen virke i 5 minutter. Skrub bradepanden grundigt med bagsiden af en opvaskebørste og fjern evt. rester med en grov svamp eller ståluld. Herefter skylles bradepanden med rigeligt varmt vand. 

Utraditionelt, ja, men det virker!