Levering 1-3 hverdage   |   Fri fragt (køb over kr. 500,-)   |   Billig fragt fra kr. 27,-   |   90 dages returret

Dækkeservietter

Dækkeservietter - hvis du troede, at dækkeservietter alene er skabt for at skåne bord og dug mod små børn, der skal lære at spise pænt, og voksne, der svinger vinglasset for vildt, så prøv at se Poul Pava og JUNAs bud på dækkeservietter. Med deres design bliver dækkeservietterne en spændende del af den samlede borddækning. Sortimentet omfatter både mere klassiske design med dæmpede farver og også mere vovede udgaver. Dæk bordet efter din egen stil med de flotte dækkeservietter. At bordet så beskyttes samtidig, kan du betragte som et ekstra plus. Med dækkeservietterne viser du, at du ønsker at gøre noget ekstra ud af din borddækning - både på hverdage og til de festlige anledninger.


{{amount}}

Dækkeservietter - dekorative og praktiske på samme tid

Dækkeservietter - spisebordet bliver flittigt brugt i de fleste hjem, og så kan det selvfølgelig ikke undgås, at der ind imellem spildes på bordet. De værste uheld og pletter kan dog nemt fanges med flotte dækkeservietter.

Bordskånerne er på samme tid praktiske og dekorative, og vælger du dækkeservietter fra anerkendte firmaer med design af kendte kunstnere, vil dækkeservietterne være med til at bidrage til en endnu smukkere borddækning. Dækkeservietter kan bruges både til hverdag og fest.

Dækkeservietter - lige sagen, når junior skal lære spisningens kunst

Børn spilder nærmest pr. definition oftere end voksne. Især mens barnet er helt lille og skal lære spisningens kunst, kan det nemt gå galt, og det kan være en udfordring at holde både spisebord og omgivelser rene. Den udfordring løses med dækkeservietter. Du behøver ikke længere at bekymre dig om genstridige pletter fra tomatsause på en måske rimelig sart bordplade i træ.

Men børnene er skam ikke de eneste syndere. Også når voksne er samlet i festligt lag, kan det nemt gå galt. Og det ville være synd, hvis den gode stemning skulle blive ødelagt af beskadiget inventar.

Derfor - dæk op med dækkeservietter og nyd det gode selskab i afslappet humør. Rengøringen efter festen bliver også meget nemmere at overkomme, når dækkeservietter indgår i borddækningen.

Dækkeservietter med design af kendte kunstnere

Hos Alstrøm fokuserer vi på dækkeservietter fra danske Juna og Poul Pava. Her tilføjes eksklusivt design til en hverdagsbrugsgenstand og gør borddækningen elegant på en helt ny måde. Du kan vælge mellem klassiske design i dæmpede farver fra Juna og de noget mere vovede udgaver fra sprælske Poul Pava.

Find dine favoritter blandt de flotte dækkeserietter og skab din egen borddækningsstil. Med dækkeservietterne viser du, at du ønsker at gøre noget ekstra ud af din borddækning - både på hverdage og til de festlige anledninger.