Strygebetræk

Strygebetræk - Brabantia strygebetræk er fremstillet i 100 % farveægte bomuld og er forsynet med et skumunderlag, der betyder, at strygningen bliver langt mere behagelig, hurtigere og selvfølgelig med et perfekt resultat til følge. Med et strygebetræk får du en fast strygeflade - også når du presser hårdt med strygejernet. Bestrækket sikrer, en jævn gennemstrømning af damp, således at dampen trænger helt igennem det stof, du stryger. Det giver en optimal glatning. De medfølgende snorbindere og opstramningselastikker sikrer, at strygebetrækket altid sidder stramt og lat på strygebrættet. Varmereflekterende overlfade.


Strygebetræk

Ved at bruge strygebetræk får du mulighed for at sætte dit helt eget præg på din strygebræt. Strygebetræk fås i mange forskellige kvaliteter, så du skal overveje, om du vil investere i et dyrt eller et billigt strygebetræk.

Strygebetræk tilbydes i bomuld og polyester. Bomuld er en naturfiber, som er behagelig og fugtabsorberende.

Bomuldsbetræk kan nemt vaskes, hvilket eliminerer  eventuelle bakterier. I modsætning hertil er polyester en glat og fin fiber, der trækker sig væk fra flammer og sluker sig selv ved antændelse.

Hvis man blander bomuld og polyester, bliver materialet stærkere og mere holdbart og har desuden nedsat tendens til at krølle.

Vores strygebetræk fra Brabantia er fremstillet i 100 % bomuld og udstyret med 2 mm elastisk skum. Derved går strygningen af skjorterne både hurtigere og lettere. Betrækkene har et praktisk snøre- og fæstnesystem, så det holdes glat og stramt under strygningen.